lauantai 31. joulukuuta 2011

Joululahjoja

Ehdinpä saamaan yhden päivityksen vielä tämän vuoden puolelle. Täällä ollaan oltu evakossa sähkökatkoa paossa. Eilen saatiin vihdoin sähköt takaisin ja nettikin toimii, vaikka sekä sähkö- että puhelinkaapelit makaa melkein maassa. :/

Joulukin tuntui loppuvan ihan kesken tuon myrskyn aiheuttamien muutosten takia. :( Tämän vuoden lahjat olivat taas kerran aika neulontapainoitteisia. Ensivuodelle on tehty jo suunnitelmia, ja pakollisten sukkien lisäksi tarkoitus olisi tehdä joitain ompelujuttuja. Olen jo aloitellutkin ensivuoden joululahjasukkien neulomista. Laskettu aika lähestyy uhkaavasti ja valmiiksi jo vähäinen harrastusaika taitaa vähentyä entisestään.

Ystävän pojalle pöllöpipo Novitan Noki langasta. Ohje sovellettu lippapipojen ohjeesta. Eipä kuulu tuo Noki suosikkeihin. En tiedä milllaista sitä on neuloa, mutta virkkaaminen tökki.

Ystävälle pöllöpipo ihanaisesta langasta, jonka vyöte ehti jo hukkumaan.

Kummipojalle sukat seiskaveikan lopuista.

Samaiselle kummipojalle pääkallosukat Nalle langasta

Pitkät sukat seiskaveikasta. Punaisista sukista tuli hurjasti erikokoiset, vaikka silmukka- ja kerrosmäärät täsmäävät. Eikä puikotkaan mielestäni ole matkalla ehtineet vaihtua.

Sammakkopipo Novitan Mambosta.


Ystävälle ja äidille Tilda-talot. Punaista ja valkoista pellavaa, sisällä jouluvalot. Ihanan näköiset illan hämärässä. :)

Siskolle matto, jota hän yritti itsekin virkata huonoin tuloksin. Lopputuloksena oli leikkausoperaatio peukalolle. Ohje sama kuin  Pikku Kirpun matossa.

Pikku Kirpulle joulupipo Novitan Kelosta virkkaamalla. Idea  ja ohje, jota sovelsin todella paljon, löytyi Pinterestistä. Silmukkamäärä on suurempi, ja aloitin pipon resorista. Kavennukset olen tehnyt oman pään mukaan.


Pikkuisen joulukuun alussa syntyneen veljentytön tonttupipo. Ohje vedetty hatusta. ;)

Pöllöpipo Novitan Rusticasta

Pikku Kirppu halusi "papin" myös nukellensa, ja kelon jämistä se syntyi nopsaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti