maanantai 10. joulukuuta 2012

Joulu tulla jolkottaa...

Taas on tovi viime päivityksestä. Valmiita juttuja on syntynyt, mutta ne eivät vain jostain syystä ole eksyneet tännepäin. :) Tuntuu ettei kuvaamiseen juuri löydy aikaa, ja pikku neidit kaikesta innokkuudesta huolimatta eivät ole parhaita kuvausassistentteja. ;) He tekevät hommasta jopa suhteellisen haasteellista. 

Keskeneräisiä töitä on puikoilla, koneen paininjalan alla, leikkaa/liimaa-osastolla, sekä neulan alla. Joulun villasukat on jo saatu valmiiksi. Viime vuodesta jäi joitain ylimääräisiä, niin urakka oli hiukan tavallista pienempi. 

Lasten kanssa ulkoiltaessa olen pikkuhiljaa tehnyt kranssia talon seinään. Eilen se valmistui ja tänään se kotiutui autotallin seinään. Piti käydä hakemassa hiukan jouluvalotäydennysta, yksi sarja ei riittänytkään. Pohjana kranssissa on mikä lie vanhan kärrynpyörän tai tynnyrin metallirangas. Ukon rontti kaatoi pihalta väärässä paikassa sijainneen kuusen ja siitä sain hyvää materiaalia kranssiin. 

Tänä vuonna otamme sisään vain pienen pöytäkuusen, Tahmatassu kun on kova tyttö kiipeilemään ja tutkimaan. Näin toivottavasti vältytään "kuusi hyökkäsi pienen lapsen kimppuun"- episodit. :) Ulkona tönöttää sitten isompi kaveri, jolle laitoimme Pikku Kirpun kanssa tänään jouluvalojen lisäksi hieman joulupalloja oksille killumaan. Ja kyllä, hulluhan tämä nainen on. :D


Höh, enpä saanutkaan kuvaa käännettyä Olkoot nyt sitten noin.

 IHANAA JOULUNODOTUSTA JA KIIREETÖNTÄ LAHJATEHTAILUA!
 

 3 kommenttia:

 1. Kuva ei kerro kuinka iso toi kranssi ihan oikeesti on.. Hieno se ainakin on! :) Pakkohan sun oli palloja päästävä johonkin laittamaan kun ei sisäkuusta tänä vuonna tule. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! Ja tota oli huomattavasti mukavampi tehdä kuin niitä peruskransseja. Ja tulee meille kuusi sisällekin. Se on vain paljon pienempi ja sen paikka on pöydällä, tahmiksen sormien ulottumattomissa . :)

   Poista
  2. kiitos! Ja tota oli huomattavasti mukavampi tehdä kuin niitä peruskransseja. Ja tulee meille kuusi sisällekin. Se on vain paljon pienempi ja sen paikka on pöydällä, tahmiksen sormien ulottumattomissa . :)

   Poista