perjantai 21. joulukuuta 2012

Kukahan vois, kukahan vois...

...laulun pussista vetää pois!

Isommille pikkuihmisille, meidän kirpulle ja kummipojalle, matkaa pukinkonttiin laulupussit. Meidän neiti on kova tyttö laulamaan, kummipoika ei niinkään, mutta jospa hänkin siitä innostuisi. :)Huristelin pussit tyttösten mentyä nukkumaan, ja nyt täytyy kiittää armasta ukonronttia mahtavasta etukäteisjoululahjasta; vanha ompelukone vaihtui uuteen. <3 Oli silkkaa nautintoa ommella, kun koneella ja minulla oli selvästi yhteiset sävelet. Vanhan loppuunajetun kaverin kanssa oli viime aikoina aika lailla hankaluuksia. Mutta kaikesta huolimatta vanhuskin jää meille, ukkeli ommelkoot sillä kun kyllästyy odottamaan, että koska se vaimo ompelee hänen työhaalareihinsa vetoketjun. :)

Pussin suuaukossa on kuminauha kuromassa pussin suuta umpeen. Mitenkään kovin tiukkaan en kuminauhaa laittanut. Ajattelin että pikkuihmisten on helpompi noukkia pussista laulukortteja, kun käsi mahtuu kunnolla pussin suusta sisään. 


Kortteja päällystäessä kaipasin taas kerran laminointikonetta. Kyllä kontaktimuovin kanssa askartelu yön pimeinä tunteina saattaa alkaa ahdistamaan. :)

2 kommenttia:

  1. Hahah! Voi meidän miesraukkoja kun joutuvat itse laittamaan napit paikalleen ja lyhentämään housunsa. :D
    Tosi hienot laulupussit! Laminointilaite ois kyllä aina välillä tarpeellinen. En itekään oo vaan vielä raaskinut sellasta hankkia.

    VastaaPoista
  2. Tehdäänpäs yhteishankinta laminointikoneesta. Saadaan kimppakaveri piirtoheittimelle. :)

    VastaaPoista