maanantai 25. maaliskuuta 2013

Joululahjoja kameran uumenista

Kyllähän sitä näin pääsiäistunnelmissa voi joululahjoja esitellä, eikö ? ;) Ei ole tullut kameraa hetkeen tyhjennettyä, nyt sain viimein kuvat ladattua koneelle.


Kummit saivat lahjaksi käsinpainetut tyynyliinat. "Sablonoina" toimivat isomman neidin kädet ja pienemmän jalat.Sisko ja käly saivat toiveidensa mukaiset converse-sukat. Mua olis kovasti himoittanut tehdä jotkut oikein värikkäät sukat, teen sitten itselleni kevään kunniaksi vaikka kirkkaan keltaiset converset. :) Nauhat sukista puuttui vielä kuvaushetkellä. Siskon mies nakitettiin jouluaattona kauppaan kengännauha ostoksille, meidän nurkissa kun ei joulun alla ollut sopivia nauhoja yhdessäkään kaupassa. :D


"Joulukukkia" ystäville. Porot tehty Tildan ohjeilla. Kranssien lisäksi valmistui pepitaruudullinen keinuporo, mutta siitä(kään) ei ole kuvaa.
Mummun ja 3 veen koristelema piparkakkutalo.

Näiden lisäksi on vielä kasallinen itsetehtyjä lahjoja, joita ei jostain syystä ( joulukiireitä?) ole kuvattu lainkaan. Siskolle ja henen miehelleen kirjoin kaksi riikinkukkoaiheista tyynyä. Ystäväni tyttärelle virkkasin vaaleanpunaisen kruunun ja tein neuvolakortille kannet. Ystäväni sai palmikkoneulelapaset ja hänen poikansa varpaita lämmittämään paketistä löytyi villasukat. Ja jotain vielä on unohtunut.... Mieheni ystävä sai kasvosuojuksella varustetun kypärämyssyn. Ja niitä villasukkia sai perinteisesti koko perhe.

Nyt työn alla on vauvanpeitto sukuun tulevalle pienokaiselle. Ja suunnaton kasa kaikkea muutakin keskeneräistä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti