keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Tikkitäkit

Pikku Kirppu ja Tahmatassu saivat yhtenä päivänä aikamoisen riidan aikaan nukkevauvan peittona toimivasta "riekaleesta". Isompi tytsy tulikin sitten ilmoittamaan äidille, että olisi varmaan korkea aika tehdä heille omat nukenpeitot. Siispä tuumasta toimeen.

Mitään sen suurempia suunnitelmia en peittojen suhteen tehnyt, päätin koittaa tehdä niin kuin hyvältä tuntuu. (Usein suunnittelen ja pohdin vähän liikaakin. Olen päättänyt opetella heittäytymään, antaa luovuuden lentää ja ottaa hiukan rennommin. :) )
Peittojen toinen puoli on tehty puuvillatilkuista ja toinen lakanapaksuisesta tilkkupuuvillasta. Välissä on vanu ja reinoissa kanttinauha ( jonka ompeleminen on mun mielestä aina vaan kamalaa. Nyt meni hiukan paremmin kun bongasin pinterestistä hyvät kuvalliset ohjeet. Olen koittanut jo useampia tapoja, jospa nyt löytyi se " mun juttu" ). Ennen kanttinauhan kiinnittämistä tikkasin peitot, toisen neliöiden reunoja myöden ja toisen ristiin. 

Nyt kun peitot on vihdoin valmiit ja annettu eteenpäin Miina-nuken ja kumppaneiden käyttöön, ei niillä olekaan ollut enää niin suurta tarvetta. Johtuukohan se siitä kun ei enää tarvitse tapella siitä yhdestä peitosta, jonka sattuisi haluamaan juuri silloin, kun sisko on sen ottanut... :)


1 kommentti:

  1. Söppänät peitot! Ihania kuoseja! Kyllä ne peitot on tarpeellisia heti seuraavan kerran kun leikitään vauvojen nukuttamisia. <3 Sun tarvii vinkata kanttinauhan ohje mullekin!

    VastaaPoista