maanantai 10. lokakuuta 2011

Ärrinmurrinmärinää!!!

Voihan kökkö! Aloitin Pikku Kirpulle fleecehaalaria muutama päivä sitten. Koska fleece on ehkä pikkuisen synkeän väristä (mustaa) pienelle tyttöselle, ajattelin piristää sitä jollain tavalla. En ole koskaan koittanut applikointia, ja nyt ajattelin sitä sitten yrittää. Leikkasin trikoosta erivärisiä tähtiä ja aloin hommiin. Kiinnitin tähdet lahkeeseen ja aloin huristelemaan. Mielestäni lopputulos oli suhteellisen siedettävä, vaikka muutama hyppytikki matkan varrelta löytyykin. :) Nostin työn ylös "ihaillakseni" kätteni töitä, ja kas... Olinpa sitten applikoinut ne penteleen tähdet haalarin  takakappaleeseen. No, siellä ne saavat olla. En jaksa nähdä purkamisen vaivaa. Pitää siis tehdä etukappaleen osalta uusi yritys. Ja kuvia ko. projektista kun haalari valmistuu. :)




Kuva: http://www.pimpmyspace.org

2 kommenttia:

  1. Niin tuttu tunne... Jossain vaiheessa aina jokin menee pieleen ja yleensä vain siksi ettei oo ajatus ollu ihan mukana... Musta tuntuu et mulle tapahtuu jotain joka kerta miksi purkaja onkin hyvä kaveri... Pistä muutama tähti vielä eteen eikä kukaan huomaa vaan se näyttää ihan tarkoituksella sinne selkään laitetulta. Ei muuten kantsi välttämättä purkaa.. Fleecestä se on ensinnäkin tosi inhaa ja usein kankaaseen jää siitä ihan selkeä jälki..

    VastaaPoista
  2. Joo en alkanut purkamaan. Nyt kyl näyttää siltä et joudun hihat purkamaan. Vetelin hiukan liian isoilla saumanvaroilla, ja nyt näyttää siltä, et hihat voi olla pikkuisen kippanat. :) Kirppu saa sovittaa huomenna haalaria, niin näen et kuin paljon saa hihaan lisätä väljyyttä. Kyllä se siitä. Tää on taas työ missä tuntuu kaikki tökkivän. Mut ihme kyllä en ole heittänyt ompelusta nurkkaan pölyttymään. Mulla on ilmeisesti pinna pidentynyt ja olen alkanut sietämään tekemisissäni myös epäonnistumisia. Kaiken ei aina tarvitsekaan olla 100%:sti onnistunut. :)

    VastaaPoista