keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Pikku Kirpulle pukineita

Kummitäti vei Pikku Kirpun uiskentelemaan, että tämä Mama saisi levättyä. No, kurjaa oloani uhmaten jätin lekottelun vähemmälle ja suuntasin kulkuni ompelukoneen eteen. Muutama rästihomma tuli valmiiksi, mutta paljon jäi myös kesken.







Kietaisumekon kaava Elsebeth Gyntherin kirjasta Ompele lapselle, vaatteet 0-4-vuotiaalle ja trikoot Ottobre 1/2003. Kietaisumekko on ennemminkin tunika, mikä sopii meidän neidille loistavasti. Helmat olisivat vain edessä, kun mennään pää kolmantena jalkana. :) Trikoiden kangas on Jätti-Rätin trikoista ja tunikan aikoja sitten kirppikseltä ostettu puuvillakangas.

2 kommenttia:

  1. Söötti tunika! Mulla kanttinauhojen laitto jostain syystä tökkii, harjoittelun puutetta varmaan kun aina on jossain jokin huonosti ja näyttää rumalta. Tarvii varmaan tulla sulle oppiin! Mut hei rentouttaa se ompeleminenkin! Otan mielelläni Kirpun uudelleen hoitoon, meillä oli kiva päivä! :)

    VastaaPoista
  2. Kiits! En mäkään mikään mestari siinä hommassa ole, mut tervetuloa vaan. Sullahan on nyt kolme viikkoa aikaa olla katseluoppilaana.. ;)

    VastaaPoista