perjantai 13. toukokuuta 2011

Kadoksissa!

Jostain kumman syystä on yksi postaus kateissa... Minne lie joutunut. Uusi yritys, ja toivotaan, että nyt pysyy postaus paikoillaan.

Naapurin Nuori Neito lahjoitti Pikku Kirpulle vanhoja lelujaan. Vastalahjaksi hän toivoi aikaisemmin tekemälleni pupulle kaveria. Lupasin myös ommella hänelle jotain kesäistä vaatetta. Pinkki Pupu on Tone Finnangerin kirjasta Crafting Springtime Gifts. Kangaskaupoista en löytänyt haluamaani pinkkiä froteeta, mutta Tarjoustalon pyyhevalikoima pelasti tilanteen.



Kangaskaupoissa käynti ilman heräteostoksia taitaa olla minulle sula mahdottomuus. Lähdin hakemaan kassin sankoihin kahta kangasta, ja visiitin Jätti-Rättiin piti olla todella pikainen. Tarvittavat kaksi kangasta ja ovesta ulos. No, ihan niin se ei sitten mennyt... Tumman harmaan ja valkoisen paksumman puuvillakankaan lisäksi kassista löytyi jotain muutakin.

Jätti-Rätissä on ihania englantilaisia kankaita, joita ei vain voi vastustaa.

Pikku-Kirpulle takki

Turkoosi väri (joka on luonnossa täysin erilainen kuin kuvassa) oli vastustamaton.

Pikku-Kirpulle trikoomekko kesäksi.

1 kommentti:

  1. Jättirätti on yksi niistä paikoista joista tulee joka ikinen kerta tehtyä heräteostoksia. :D Niitä kankaita kun ei vaan voi jättää sinne sillä seuraavalla kerralla niitä ei siellä välttämättä enää ole...
    Toi pupu on tosi söötti! Tosi hellyyttävää naapurin neidin kanssa tehdyt oravannahkakaupat! :)

    VastaaPoista