keskiviikko 25. toukokuuta 2011

APINA KAPINA

Ukonrontti intoutui viikonloppuna etsimään vanhoja lelujaa Pikku Kirpulle. Pääosin laatikoista paljastui pikkuautoja ja hurja määrä erilaisia sotaukkoja, tankkiautoja ym. (Pikkuautot kelpaa neidille hyvin, mutta sotaukot tämä äiti laittaa takaisin varastoon).  Oli joukossa myös Pikku Kirpun Amerikan tädin vanhoja aarteita, mm. ihana itse tehty makuupussi nukelle. Mutta kaikkein ihanin ihanuus on tämä mieheni vanha pehmoapina!

Mieheni muisteli pikkusisarustensa vain leikkineen apinan loukkaantuneen...

Mutta laastarin alta paljastuva totuus olikin toinen

Raukalta puuttuu nenästä pala...

...toisen käden peukalo on loukkaantunut...

...ja selässä sekä kaulassa ammottaa reikä sauman kohdalla.

Sauman kohdat on helppo paikata, mutta mitenköhän saisin kasvot ja kädenkin korjattua siististi. Pitää varmaan ensitöiksi alkaa metsästämään oikeanväristä huopaa. 

Kunhan apina-raukka on saatu kuntoon pääsee se Pikku Kirpun aarteiden joukkoon. Hiukan hellempää käsittelyä apinaparka tarvitsee, eli ei ihan hurjimpiin leikkeihin pääse, mutta voi hyllynreunalta seurata leikkejä kunnes neiti kasvaa.  <3

6 kommenttia:

  1. Apina on kyllä supersympaattinen! Sääliksi käy raukkaa mut ihanasti on kuitenkin yritetty paikkailla :)

    VastaaPoista
  2. Meilläkin oli joskus tuollainen apina, mutta erilaisilla vaatteilla! :)

    VastaaPoista
  3. Tältä apinalta taitaa puuttua housuista henkselitkin. Etupuolen lenkkien perusteella uskallan niin arvata. Mutta pikku vioista huolimatta on ihana ilmestys. Vanhoissa leluissa on ihan omaa viehätystä.

    VastaaPoista
  4. Serkku-Apina! Mie oon samankaltainen apina 70-luvulta, eli Apina-Setä! Minua voi pyytää myös facebookissa kaveriksi... :)

    VastaaPoista
  5. Hei! Löysin samanlaisen apinan kirpputorilta. Tiedätkö apinan syntymävuotta?

    VastaaPoista
  6. pikku apina parka kui paljo maksaa plz vastaa nii vois miettii sit ku saan viikkorahaa pikku apina pieni raukka vois nimi olla vaikka maukka taivaalla lentää haukka plzzz kui paljo maksaaaaaaa

    VastaaPoista